GİFED Türkiye’de iş alanında yapılacak ziyaretlerin planlanması, kurulan komisyonların değerlendirilmesi ve çalışmaların başlatılması maddeleri ele alındı.

Kocaeli İş Kadınları ve Yöneticileri Derneği (KOİDER), Bursa İş Kadınları ve Yöneticileri Derneği (BUİKAD), Afyonkarahisar İş Kadınları Derneği (AFİKAD), Kadın İşveren ve Sanayiciler Derneği (KAİSDER), Adana İş Kadınları Derneği (İŞKAD), Aydın İş Kadınları Derneği (İŞKAD), Girişimci Kadınları Destekleme Derneği (GİKAD) ve İzmir İş Kadınları Derneği (İZİKAD) olmak üzere Türkiye’nin farklı bölgelerindeki 8 iş kadını derneği tarafından kurulan Girişimci İş Kadınları Federasyonu (GİFED) ilk Yönetim Kurulu Toplantısını Büyük Taaruzun 100. Yılı nedeniyle Afyonkarahisar’da gerçekleştirdi.
Sekiz derneğin de yönetim kurulu başkanlarının ve yönetim takımlarından GİFED temsilcilerinin katıldığı toplantıda Türkiye’de iş alanında yapılacak ziyaretlerin planlanması, kurulan komisyonların değerlendirilmesi ve çalışmaların başlatılması maddeleri ele alındı.